GAZİANTEP / NİZİP - Sekili İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Eğitim-Öğretimde kullanılmak üzere temin ettiğimiz Fen,Sosyal ve Matematik malzeme takımları ile öğrencilerimize daha iyi bir ortam sunmak için özel sınıf oluşturduk.

Mrt

15 Şubat 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlayan okulumuzda, öğrencilerimizin temassız oyunlar oynaması için oyun alanlarımızı yeniledik. Maddi yardımlarından dolayı 3 tane hayırseverimize ve boyamada emeği olan okulumuz Suriyeli gönüllü öğretmeni Fadi BERRİ' ye teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ve SSGD-ASAM iş birliği ile öğrencilerimiz duvar boyama etkinliği yaptılar. Öğrencilerimizin aktif olarak katıldığı duvar boyama etkinlikleri ve devamında oynanan oyunlar ile çok eğlenceli zamanlar geçirdiler.

Ekm

Sekili İlkokulumuza ziyaret edip tüm öğrencilerimize hediyeler( kek,meyva suyu, balon v.s.) getiren Mehmetçiğimize ve Saffet Başkanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Sekili İlkokulu olarak her zaman Mehmetçiğimizin bizim yanımızda olmasından gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize en kısa zamanda Trafik Eğitimi vermek için planlama yaptıkları içinde teşekkür ederiz.

May

2023 Vizyonundaki "Okul bahçelerinin Tasarım-Beceri Atölyeleri ile bağlantılı olarak yeniden tasarlanıp yaşam alanlarına dönüştürülmesi " maddesini önemsiyoruz ve bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ders dışı etkinlik olarak yaptığımız ama aslında müfredatla ve hayatla iç eçe olan sebze bahçesi projemiz için yoğun olarak çalıştık, hayırseverlerimiz ile tarlamıza su götürdük, öğretmen ve öğrencilerimizle sınıf bahçeleri oluşturduk ve bu bahçelerde öğrencilerin kendi elleriyle diktikleri çok çeşitli sebzeleri yetiştiriyoruz. Okul öğrenci meclisi kararı ile de bağlantılı olan bu projemizde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şenlik havasında kutlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklarımızın eğlenceli bir gün geçirmesi amaçlandı. İstiklal Marşı´nın ardından okul Müdürümüz Erhan SUNA´nın konuşmasıyla programımız başlatıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz öğretmenlerinden Ramazan KUTLU yaptı. Öğrencilerimiz hazırladıkları müzikli oyunları velilerimize sundular. Programımıza yer yer şiirler eşlik etti. Müzikli oyunların ardından çocuklarımız yumurta taşıma yarışı, elma yeme yarışı, çuval yarışı, balon patlatma oyunu, mendil kapmaca gibi bir çok oyun oynarak eğlenceli bir gün geçirdiler. Gün sonunda tüm çocuklarımıza hediyeleri takdim edilerek programımız sonlandırıldı. Bu anlamlı günde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Sekili İlkokulu yönetici , öğretmen ve çalışanları olarak okulumuz bahçesine çam ağaçları dikme etkinliği yaptık. "Bir Dikili, Ağacın Olsun " etkinliği ile ilk defa fidan eken öğretmenlerimizin olması bizi ayrıca mutlu etti. Okul bahçemize diktiğimiz fidanların yetiştirdiğimiz öğrenciler gibi değerli olduğu bilincindeyiz. Bu etkinliğe tüm çalışanlar olarak destek vermenin mutluluğunu yaşıyor emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.