GAZİANTEP / NİZİP - Sekili İlkokulu

Mrt

Dünya Tiyatrolar Gününde 3. sınıf öğretmenimizin rehberliğinde 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı 3 tane tiyatro oyunu gösterimi okulumuzda yapıldı. Velilerimizinde katıldığı bu gösteriyi hazırlayan Şeyma öğretmenimize ve tüm 3. sınıfa teşekkür ediyoruz.

Ara

Sekili İlkokulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında tüm sınıflarda büyük bir katılım ile kutlamalarımızı yaptık. Öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı  Sekili İlkokulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği etkinliklere, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan programı 100. yılın ruhuna uygun bir şekilde icra edildi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği olan şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. Nice yüzyıllara diliyoruz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümü Sekili İlkokulumuzda kutlandı. Çocuklara bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı rahmet ve minnetle anıyoruz. Yaşasın 23 Nisan..

Nis

26 Nisan tarihinde başlayan mangala turnuvamız 27 Nisanda sonuçlanmıştır. 1.Ecrin Betül AĞCA 2.Kübra KARATAŞ 3. Rama EL HAMİD olmuştur. Turnuvayı düzenleyen Büşra YALAP Öğretmenimize teşekkür ediyoruz ve katılan tüm öğrencilerimizi de kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yIıl dönümü  okulumuzda çoşku ile kutlandı.Bu bayramı çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Etkinliğimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Programda emeği olan tüm öüğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Yaşasın 23 Nisan...

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni gerçekleşti.Vatanımızın, milletimizin ve bağımsızlığımızın önemli sembollerinden olan İstiklal Marşımızın kabulünün 101.yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.Sekili İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda İstiklal Marşımızın on kıtası ve şiirler okundu, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve şiirleri anıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DEPREM TATBİKATINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

2022 yılının Afet Tatbikat yılı ilan edilmesiyle birlikte tüm Türkiye'de başlayan tatbikat eğitimerimizi biz de okulumuzda gerçekleştirdik.

Okulumuzun Afet Hazırlık Kulübü tüm sınıflarımızda afetler ve tatbikatla ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra hem öğrendiklerimizi pekiştirmek hem de olası afet durumunda neler yapmamız gerektiğini görebilmek için okulumuzda tüm personel ve öğrencilerimizin katıldığı deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Ock

Enerji Tasarrufu Haftası etkinliklerimz tüm okul ve sınıflarımızda kutlanmaya devam ediyor.

Ock

Sosyal Okul Projesi kapsamında 3-A sınıfı öğrencilerimizde katıldığı etkinlik çalışması ile okul koridorumuza kitap saati görseli yaptık. Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesini okulumuzda ve sınıflarımızda aktif şekilde uyguluyoruz. Yeni düzenlediğimiz kütüphane ile de öğrencilerimizin kitaplara ulaşımını kolaylaştırdık.

Ara

Okul kütüphanemizi Şehidimiz Erol YANIK anısına yenileyen şehit ailesine ve Gaziantep Üniversitesi Genç Fenerbahçelilere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sekili Köyümüzde doğan Erol YANIK 8 Ocak 2020 de Suriyenin Resulayn kentinde şehit oldu. Şehidimize Allah'tan Rahmet diliyoruz.

Ara

Sekili İlkokulu olarak zeytinlerimizi kurduk. Köyümüzün coğrafi ve tarımsal özelliklerini öğrencilere keşfettirmek amacıyla yaptığımız etkinlikte öğrencilerimiz bizzat çalışarak hem eğlendiler hem sorumluluk aldılar hem de öğrendiler.

TAHLİYE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK

Öğrencilerimizde afet bilinci oluşturmak ve afet anında neler yapılması gerektiğini uygulamalı bir şekilde göstermek amacıyla okulumuzda tahliye tatbikatı yaptık. Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve personellerimizin katıldığı bu tatbikatın ardından Okul Müdürümüz Erhan Suna ve Afet Farkındalık Kulübü sorumlusu Zeynep Taner öğrencilere konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerine sürekli yardımlarını esirgemeyen hayırseverimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 3 yıldır her zaman yanımızda olan, çeşitli yardımlarla desteğini hiç esirgemeyen hayırseverimizin gönderdiği yardımlar tüm öğretmenlerimizin değerlendirmesi ile öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Mrt

Okul Bahçesine 1.5 yıl önce tüm öğretmenlerimizin katılımıyla diktiğimiz 40 tane zeytin ağacı ve 30 'a yakın çam ağaçlarımızın bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Öğrencilerimize Doğa ve Ağaç sevgisini aşılamak için çalışmalarımıza Sekili İlkokulu olarak devam ediyoruz.